|
اتصال گزارش به بانک اطلاعاتی اکسس 2003
|
|
۱۱-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۱۵ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اتصال گزارش به بانک اطلاعاتی اکسس 2003
باسلام.بنده زمانی که فرم را طراحی میکنم و جزء ADOTABLE را به فرم می افزایم وآن را به یک جد.ل مرتبط میکنم وACTIVE را TRUE کرده وRVSETCONNECTIONبه فرم افزوده و DATASET آن را به ADOTABLEمرتبط کرده و روی RVPROJECTراست کلیک کرده وRAVE VISUAL DESIGNERرا انتخاب کرده و از FILE|NEW DATA OBJECT را انتخاب کرده و از آنجاDIRECT DATA VIEW و NEXT را میزنم پنجره DATA CONNECTIONS باز شده وقتی جزء RVDATASETCONNECTION را انتخاب کرده و FINISH میزنم پیغام زیر نشان داده میشود: A COMPONENT NAMED DATAVIEW1 ALREADY EXISTS. البته این پیغام برای DATAVIEW2 به بالا نیز صادق است. اگر ممکنه مرا هرچه زودتر باخبر کنید.باتشکر |
|||
|
۱۳-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۳۸ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اتصال گزارش به بانک اطلاعاتی اکسس 2003
سلام البته من تا حالا با Rave Report کار نکردم و را حل مشکل شما رو نمیدونم اما اکیداً به شما توصیه میکنم که بجای Rave Report از گزارش ساز Fast Report استفاده کنید. من همیشه از Fast Report استفاده میکنم و هیچ مشکلی باهاش ندارم. موفق باشید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
| تشکر شده توسط : runmohsen |
|
۱۶-خرداد-۱۳۹۰, ۰۸:۲۶ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آخه من نمیدونم روش استفاده از آن چگونه است |
|||
|
۱۶-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۵۷ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام برای دانلود FastReport میتونید در اینترنت جستجو کنید و نسخه 4.8 به بالاش رو پیدا کنید و دانلود کنید. اما من براتون لینک مستقیم آموزش FastReport رو قرار میدم که بسیار عالی و به زبان فارسی هست. افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند پسورد فایل هم طبق معمول : Talant.ir دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۱۶-خرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۲۵ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممنون.اما پسورد اشتباه است انگار |
|||
|
۱۶-خرداد-۱۳۹۰, ۰۱:۲۷ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
پسورد اشتباه نیست به بزرگی و کوچکی حروف دقت کن (حرف اول بزرگ است) بدون فاصله و بدون www تایپ کنید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
|