|
اشکال فوری در دلفی
|
|
۴-خرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۳۷ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اشکال فوری در دلفی
باسلام وتشکر.پایان نامه من راجع به شبیه سازی سیستم کتابفروشیه با زبان دلفی.زمانی که ADOTABLEبه فرم اضافه میکنم و در خاصیتCONNECTION STRINGنام و مسیر فایل ACCESS رو انتخاب میکنم در زمانی کهTABLE NAME رو میخوام انتخاب کنم پیغام زیر نشان داده میشود: UNRECOGNIZED DATABASE FORMAT 'F:\SHABIH.ACCDB' لطفا مرا هرچه زودتر راهنمایی نمایید.باتشکر |
|||
|
۵-خرداد-۱۳۹۰, ۰۵:۳۲ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اشکال فوری در دلفی
سلام این اتفاقی که گفتید برای من هم اتفاق افتاده دلیلش اینه که نوع بانک های اکسس 2007 و 2010 که با فرمت accdb هست به طور پیشفرض برای دلفی شناحته شده نیست. شما برای حل مشکل چند راه دارید: 1- بجای اکسس 2007 ( یا 2010 ) از اکسس 2003 که فرمت بانکهای آن mdb است استفاده نمایید 2- در اینترنت جستجو کنید و سه فایل زیر را پیدا کرده و در سیستم خود نصب کنید الف ) Access Database Engine ب) AccessDatabaseEngine_x64 برای اکسس 2010 یا 2007 (درست یادم نیست) ج)MDAC_TYP (اینم آخرین ورژن) همه فایلهای بالا رو سعی کنید از خود سایت ماکرو سافت بگیرید و آخرین ورژن. اگر کارتون فوریه بگید که همینجا براتون لینک بدم 3- استفاده از فایل Udl (یک فایل متنی درست میکنید و پسوندش رو بجای txt به udl تغییر میدین و بعد توی Ado همون فایل رو انتخاب میکنید راههایی که برای شما گفتم به ترتیب اولویت بود و من به شخصه برای شما راه اول ررو پیشنهاد میکنم اگر بازم اشکالی بود خوشحال میشم راهنمایی کنم موفق باشید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
|