|
اشکال dbgride
|
|
۱۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۲:۱۹ عصر
ارسال: #1
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
اشکال dbgride
سلام.چگونه میشه برای یک فیلدی از دی بی گرید در دلفی تعریف کرد که اعداد خاصی ثبت شوند یعنی اگر دی بی گریدی با فیلدهای مهلت تحویل و f_probability و f_sumpro و ارقام تصادفی مهلت تحویل داشته باشیم چگونه میتوان برای فیلد ارقام تصادفی مهلت تحویل تعریف کرد که اگر دراولین سطر از ستون F_sumpro عدد 0.5 ثبت شده در همان سطر از ستون ارقام تصادفی مهلت تحویل عبارت 5-0 ثبت شود و مانند جداول زیر عمل شود تا به یکی یا دوتا یا بیشتر 0 برسیم بسته به تعداد اعشار در فیلد f_sumpro و همچنین در آخرین فیلد اعداد سطر اول با عدد 1 شروع شوند؟لطفا مرا راهنمایی کنین
|
|
۱۴-شهریور-۱۳۹۰, ۱۲:۱۷ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-شهریور-۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ صبح، توسط حسین صابری.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: اشکال dbgride
سلام من باز هم طبق معمول نفهمیدم شما چی میخواید شما برای این کارو حتماً باید با کد نویسی انجام بدین . برای این کار فیلدی که میخواهید به صورت اتوماتیک توسط سیستم (وبا شرایطی خاص) پر شود را ReadOnly کنید تا در جدول و توسط کاربر قابل تغییر نباشد (اما قابل نمایش باشد)و سپس در رویداد BeforPost جدولتون (Table) مشخص کنید که فیلد مورد نظر چه مقداری داشته باشد (توسط کد نویسی). برای کد نویسی حتماً در دلفی به توابع زیر احتیاج دارید: strToInt (برای تبدیل متن به عدد) IntToStr (برای تبدیل عدد به متن) چون اینطور که من فهمیدم فیلد اول شما متنی و سایر فیلدها عددی است. حالا اگر واضحتر توضیح بدین منم بیشتر میتونم کمکتون کنم. موفق باشید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۱۴-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۰۳ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE:
اشکال dbgride
مشکلم اینه که باتوجه به جدولی که نوشتم ستون آخر که ارقامش با توجه به ستون قبلیشه چه طوری درست میشه؟
نکته: 1)سطر اول ستون آخر از جدول همیشه با یک شروع میشه 2)بسته به تعداد اعشار ستون یکی مانده به آخر جدول تعداد ارقام ستون آخر تعیین میشه 3)این کارها توسط برنامه انجام میشه و فقط به کاربر نشون داده میشه یعنی کاربر نمیتونه اونا رو تغییر بده یعنی کاربر فقط دو ستون اول از جداول بالا رو پر میکنه امیدواذم متوجه منورم شده باشید و زود مشکلمو حل کنین ممنونم |
|||
|
۱۷-شهریور-۱۳۹۰, ۰۵:۱۵ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE:
اشکال dbgride
سلام آقای صابری.نکنه بازهم نتونستم اشکالمو خوب بیان کنم که جواب ندادین.به خدا اگه میشه زود جواب بدین من هنوز خیلی کار دارم و اشکالاتم هم فراوونه
|
|||
|
۱۹-شهریور-۱۳۹۰, ۰۲:۰۴ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام اشکالتون رو فهمیدم منم گفتم که این مشکل رو باید با کد نویسی حل کنید اما من نمیتونم (یعنی وقتشو ندارم که ) براتون کدش رو بنویسم ولی اگر ایرادی موردی در کدنوشتن داشتید براتون حلش میکنم موفق باشید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۱۹-شهریور-۱۳۹۰, ۰۳:۴۴ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE:
اشکال dbgride
سلام.خواهش میکنم.آخه از افراد دیگه هم که پرسیدم بلد نیستن.استادم هم که اصلا دلفی بلد نیستن.(واقعا زحمت میکشن بعضی اساتید دانشگاه های ما)خودم هم که اگه بلد بودم سوال نمیکردم.به خدا اگه ممکنه حلش کنین.تاعمردارم دعاتون میکنم.من خیلی دیگه وقت ندارم.خواهش میکنم
|
|||
|
۱۹-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۳۸ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام اولاً به همکارهای ما (اساتید دانشگاه) ربطی نداره که بعضی از دانشجو ها درسشون رو خوب نمیخونن و ثانیاً فکر میکنم پروژه رو انجام دادم ، برات همینجا قرار میدم. فقط یه شرطی داره و اونم اینه که چون توی این پروژه کمک زیادی به شما کردم شما هم قول بدی بعد از تکمیل پروژه سورسشو همینجا برای بقیه قرار بدی تا استفاده کنند و هر دوی ما رو دعا کنند. حالا به این شرط که به قشر زحمتکش اساتید دیگه توهین نکنی لینک دانلود رو برات همینجا قرار میدم دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۲۱-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۵۵ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-شهریور-۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ عصر، توسط mnakhaei.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
RE:
اشکال dbgride
سلام.ممنونم.من قصد اهانت به هیچ کس رو نداشتم فقط میخواستم بگم که برای نوشتن برنامه ام حتی استادم هم گفتن من اصلا دلفی کار نکردم که بخوام به شما کمک کنم و میخواستم به شما این رو بگم که من با یاری خدا و افراد خیری مثل شما میتوانم پایان نامه ام را تحویل دهم و چون خودم برای این کار نزدیک 1 سال است کار کرده ام و هیچ کجا مطلب پیدا نکردم حتما لینک آن را در این سایت جهت یاری به دیگران قرار میدم.ما که بخیل نیستیم.در هر صورت از شما خیلی ممنونم و از سایت خوبتون همیشه تعریف کردهام به دوستانم
فقط نمیدونم چرا وقتی کدی که نوشتید رو به برنامه خودم انتقال میدم خطای زیر رو میده Undeclared identifier: 'power' |
|||
|
۲۱-شهریور-۱۳۹۰, ۰۱:۱۴ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE:
اشکال dbgride
ممنون.خطاش برطرف شد به این خاطر بود که عبارت math در uses درج نشده بود.یه دنیا ممنونم
|
|||
|
۲۱-شهریور-۱۳۹۰, ۰۹:۲۳ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید امیدوارم که پروژه پایاننامه شما نمره خوبی بگیره موفق و پیروز باشید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
|