|
انحرافات حسابداری
|
|
۲۷-مهر-۱۳۸۸, ۰۳:۲۰ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ عصر، توسط حسین صابری.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
انحرافات حسابداری
با سلام به دوستان و دانشجویان رشته حسابداری انحرافات حسابداری صنعتی رو کلاً در یک نمودار نشون دادم که برای یادگیری خیلی مناسبه من خودم انحرافات حسابداری صنعتی رو از روی همین نمودار خیلی بهتر میفهمم در کل فکر میکنم برای اونایی که رشته ریاضی هستن خیلی کارایی داره من خودم تمام تستهای انحرافات کارشناسی ارشد رو با این نمودار و با سرعت حل کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم هرکس در استفاده از نمودار ایرادی داشت همینجا مطرح کنه تا خودم جوابش رو بدم. افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۲۷-مهر-۱۳۸۸, ۱۰:۰۱ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: انحرافات حسابداری
سلام
واقعا عالی بود ادامه بدید ![]() یا علی |
|||
| تشکر شده توسط : حسین صابری |
|
۱-آبان-۱۳۸۸, ۰۸:۲۰ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
راه های بهتری هم وجود دارد می تونید به جزوه دکتر عثمانی که در کلاسهایش ارائه می کند مراجعه نمایید.
|
|||
| تشکر شده توسط : حسین صابری |
|
۲-آبان-۱۳۸۸, ۱۱:۴۳ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-آبان-۱۳۸۸ ۰۲:۳۵ عصر، توسط حسین صابری.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شما اگه جزوه های دکتر عثمانی رو داری برای دانلود بگذار چون واقعاً خوبه، ولی فکر نمیکنم این نمودار رو داشته باشه، این نمودار برای اونایی که دیپلمشون ریاضی بوده عالیه.
دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
| تشکر شده توسط : sara |
|
۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۱:۴۲ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دیدم فایل قبلی رو سانسور کردن گفتم لینک مستقیم رو برای دانلود بذارم. اینم لینک مستقیم برای دانلود نمودار انحرافات. دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
|