زمان کنونی: ۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۳:۴۳ عصر درود کاربر مهمان (ورودثبت نام)

حذف 4 صفر از واحد پولی

نظرسنجی: در صورت موافقت با حذف چند صفر از واحد پول ایران به نظر شما بهترین گزینه برای نام جدید واحد پولی چیست
تالانت (اولین واحد پولی ایران باستان)
دریک (اولین سکه ایران باستان)
دینار (که معرف حضورتون هست)
ریال (بدون تغییر نام)
اصولاً با حذف صفر از پول موافق نیستم
[نمایش نتایج]
توضیح: این یک نظرسنجی عمومی است. کاربران میتوانند گزینه انتخابی شما را مشاهده کنند.
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:

حذف 4 صفر از واحد پولی
۵-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۰۸:۳۹ عصر
ارسال: #1
حذف 4 صفر از واحد پولی

با سلام خدمت دوستان

توی روزنامه خوندم که قراره 4 صفر از واحد پول ایران رو حذف کنند تا ارزش پول بالا بره.

به نظر من برای انجام این کار الان کشور در شرایط اقتصادی مناسبی نیست. یعنی ما ارزش پول رو درست میکنیم اما برای مشکل بزرگتر از اون که تورم هست هیچ فکری نکردیم. این باعث میشه که دوباره 10 یا 12 سال دیگه مجبور به حذف تعدادی صفر از پول بشیم و کم کم این کار برامون یه عادت زشت میشه. دقیقاً مثل گران کردن (واقعی کردنSealed) قیمت نان میمونه. اونجا هم برای مشکل اصلی (که کم بودن نان و نانوایی هست ) فکری نشده و فقط فکر میکنند مشکل اصراف نان بخاطر مصرف نادرسته بنابراین قیمت نان رو گران (ببخشید واقعی ) میکنند و برای دو یا سه هفته نانواها رو جو میگیره نان خوب دست مردم میدن اصراف هم کم میشه و همش توی صدا و سیما میگن مشکل مصرف نادرست نان با واقعی شدن قیمت حل شد. بعد از 3 هفته روز از نو و روزی از نو. و این روال تقریباً هر سال تکرار میشه ، تا جایی که حتی با حذف یارانه ها هم که باعث شد قیمت نان دیگه واقعی واقعی بشه بعد از یکماه کیفیت نان مثل سابقه.

جلال الدین بلخی در مثنوی معنوی شعری داره که مثال همین کار ماست.

بلخی میگه:

ما در این انبار گندم میکنیم               گندم جمع آمده گم میکنیم

می نیندیشیم آخر ما به هوش          کین خلل در گندم است از مکر موش

موش تا انبار ما حفره زده ست          وز فنش انبار ما ویران شده است

اول ای جان دفع شر موش کن           وآنگهان در جمع گندم جوش کن

از همه اینها که بگذریم مشکل نام واحد پولیه.

تا جایی که من یادم میاد چند سال پیش که حرف از حذف صفر از پول بود میخواستن نامش رو هم عوض کنند. پیشنهادهایی هم شده بود. بعضی ها معتقد بودند نام دریک نام مناسبیه ، بعضی میگفتند تالانت نام خویبه بعضی میگفتند دینار و بعضی هم میگفتند همین ریال خوبه.

به نظر من تغییر نام واحد پولی کار عاقلانه ایه ، چون در غیر اینصورت مردم هی باید بگن ریال قدیم ، ریال جدید و آدم سرگیجه میگیره و تقریباً میشه جریان جلو و عقب بردن ساعت.که تا یکماه بعد از تغییر ساعت هروقت ساعتی رو اعلام میکنی میگن قدیم یا جدید.

البته اینها همه نظرات و دلایل من بود

برای همین قصد دارم یه نظر سنجی راه بندازم تا ببینم به نظر شما نام واحد پولی جدید چی باشه بهتره و یا اینکه اصلاً با حذف صفر از واحد پولی موافقید یا نه.

خیلی خوشحال میشم اگر نظرات شما همراه با دلایل باشه تا بقیه هم بتونن بهتر نظر بدن.

البته نظر من که معلومه من دوست دارم اگر صفر واحد پولی رو حذف میکنند نام واحد رو هم بذارن تالانت تا این سایت ما هم یک رونقی بگیره.

دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند
دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد
حافظ
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: