|
ساخت فرم برای ورود نام کاربری و پسورد
|
|
۶-اسفند-۱۳۸۸, ۰۳:۲۷ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان
یکی از مشکلاتی که همیشه برای ساختن برنامه های اکسس باهاش برخورد میکنیم ساختن فرم ورود به برنامه است که در هنگام باز شدن برنامه نام کاربری و کلمه عبور رو درخواست بکنه و در صورت درست بودن فرم اصلی رو باز کنه. من این کارو به درخواست یکی از دوستان با کمی کد نویسی انجام دادم. برنامه به این صورت کار میکنه که یک جدول داره که به صورت مثال هست و من اسمش رو گذاشتم جدول Cust و یک فرم که فرم اصلی برنامه است به نام frmMain و برای دسترسی به همین جدول هست. اما قسمت مهم برنامه جدولیه که برای ذخیره کردن مشخصات کاربران قرار دادم که توی این مثال اسمش tblUserInfo هست . توی این جدول میشه به تعداد دلخواه نام کاربری و کلمه عبور تعریف کرد. یک فرم ورود به برنامه هم ساختم که فقط دو کادر UserName و Password داره و در صورتیکه نام کاربری و کلمه عبور هر دو درست باشند (در جدول مشخصات کاربری وجود داشته باشند ) فرم اصلی رو باز میکنه. البته یک جدول دیگه هم تعریف کردم (به اسم tblAccountType ) ولی ازش استفاده نکردم که کاربردش اینه که بتونید اختیارات مختلف رو به انواع کاربر ها اختصاص بدیم( انجامش با خودتون ) لینک برنامه رو برای دانلود افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند لطفاً با قشردن لینک زیر در تالانت ثبت نام نمایید . ثبت نام قرار میدم اگر کسی سوالی براش پیش اومد همینجا مطرح کنه تا جواب بدم. دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
| تشکر شده توسط : sheida |
|
۹-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۲۰ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE:
رمز این فایل شما چیه؟
|
|||
|
۱۳-آذر-۱۳۸۹, ۱۲:۵۰ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE:
Talant.ir
دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۱۷-بهمن-۱۳۸۹, ۰۹:۵۲ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE:
سلام خدمت مدیر محترم من یک مشکل بزرگی دارم در اکسل 2007 همه کار ها را کردم برای وارد کردن اطلاعات مشکلی که دارم می خوام خروجی از اسکل بگیرم که بصورت دیتا شیت بشه که کاربر بتونه کار کنه ممنون می شم را هنمایی کنید.
|
|||
|
۱۸-بهمن-۱۳۸۹, ۰۱:۴۲ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: ساخت فرم برای ورود نام کاربری و پسورد
سلام خدمت دوست عزیز cmd با عرض شرمندگی اولاً اگر سوالتون مربوط به اکسل میشه باید در بخش مربوط به خوش سوال کنید نه در بخش اکسس ثانیاً من اصلاً سوال شما رو نفهمیدم اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید تا اگر بتونم کمکتون کنم دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۵-اسفند-۱۳۸۹, ۱۱:۳۱ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-اسفند-۱۳۸۹ ۱۱:۳۵ عصر، توسط cmd.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE:
سلام خدمت مدیر محترم من یک مشکل بزرگی دارم درAccess 2007 ( اشتباهی نوشته بودم اکسل) همه کار ها را فروم برای نام و ... انجام دادم مشکلی که دارم می خوام خروجی از Access 2007 بگیرم که بصورت دیتا شیت بشه که کاربر بتونه کار کنه ممنون می شم را هنمایی کنید.
خلاصه سوالم برای ساخت خروجی از Access 2007 که بصورت نرم افزار کار کنه که ( اطاعات وارد کرد) انشاالله سوالم گنگ نباشه |
|||
|
۱۵-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۲۵ صبح
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام اگر منظروتون رو درست فهمیده باشم ،باید بگم شما برای این کار دو راه کلی دارید : الف ) ایجاد یک برنامه با پسوند EXE خود اکسس قابلیت اینو نداره که به صورت فایل exe به شما خروجی بده شما برای این کار دو راه دارید: 1- در اینترنت بعضی نرم افزار ها وجود دارن که فایل های اکسس رو تبدیل به فایل اجرایی میکنند برای پیدا کردن نرم افزار های مشابه در اینترنت شما میتونید عبارت Access to exe رو جستجو کنید 2- شما میتونید قسمت اینترفیس برنامه خودتونو با یک زبان برنامه نویسی دیگه که مخصوص اینکاره بنویسید (مثلاً دلفی ، VB و C# و...) ب) ایجاد یک Application اما اگر نمیخواید برنامه تون حتماً exe بشه میتونید با خود اکسس اونو تبدیل به یک برنامه Application کنید و این یعنی اینکه کاربر نهایی برنامه برای استفاده از برنامه فقط فرمهایی رو که شما براش تعریف کردید میبینه و به جاهایی که شما براش تعریف میکنید دسترسی داره و ممکنه نتونه مثلاً جداول شما رو تغییر بده و یا طراحی فرم شما رو عوض کنه. حالا هر کدوم که نظرتون بوده رو بگید تا در صورت لزوم بیشتر توضیح بدم دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
| تشکر شده توسط : runmohsen , maqnom |
|
۷-تیر-۱۳۹۰, ۱۰:۰۸ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
RE:
با سلام
من رفتم دانلود کنم پروژه مربوط به اکسس را اما لینک دانلود خراب بود اگه ممکنه لینکش رو دائمی کنید واقعا چیز مفیدی است ممنون |
|||
|
۸-تیر-۱۳۹۰, ۱۰:۲۹ صبح
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام این برنامه با لینک مستقیم البته پسوردش Talant.ir امیدوارم مفید باشه. دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
| تشکر شده توسط : barrai |
|
دیروز, ۰۷:۱۸ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت آقاي صابري عزيز ميخواستم بگم من ميخام پروژه رو به نرم افزار تبديل بشه يعني خروجي كه از اون بيرون مياد شبيه نرم افزار باشه از طريق خود اكسس كاري كرد كه کاربر نهایی برنامه برای استفاده از برنامه فقط فرمهایی رو که شما براش تعریف کردید میبینه و به جاهایی که شما براش تعریف میکنید دسترسی داشته باشه ممنون از زحماتتون
|
|||
|
|