|
مشکل در گزارش ساز FastReport
|
|
۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۰۲ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-خرداد-۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ صبح، توسط حسین صابری.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مشکل در گزارش ساز FastReport
با سلام و تشکر فراوان.سوالی راجع به fast report دارم: در زمانی که صفحه پیش نمایش را می آورم خطای زیر نمایش داده میشود: can not use the same dataset for report.dataset and band.dataset علت و راه حل چیست؟
|
|||
|
۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: مشکل در گزارش ساز FastReport
سلام دوست عزیز اولاً سعی کنید تا اونجایی که میشه عنوانی که برای موضوعتون انتخاب میکنید گویای مطلبی باشه که قصد دارید توش مطرح کنید. مثلاً عنوان fast report خیلی عنوان کلیه و من با اجازه شما عنوانتون رو تغییر دادم. اما راه حل مشکلتون اینه که شما باید خاصیت DataSet مربوط به یکی از موارد رو (یا Report و یا Band) رو پاک کنید. من پیشنهاد میکنم خاصیت Dataset مربوط به Report رو پاک کنید. ان شاءالله که مشکلتون حل میشه. این مشکل برای منم زیاد پیش اومده و منم همینطوری حلش کردم. دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۰۵:۰۵ عصر
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ببخشید که من همیشه مزاحم شما میشم ولی تا عمر دارم دعا به جونتون میکنم.من یه مشکل دیگه راجع به fast report دارم: در صفحه پیش نمایش برخی گزینه ها غیر فعالن از جمله open , save ,... علت و راه حل چیست؟ درضمن چگونه میتوان این گزارش ساز را به اطلاعات موجود در بانک اطلاعاتی برنامه اکسس متصل نمود؟ من تمام مراحل گفته شده در اولین مثال(طراحی یک گزارش ساده)مو به مو انجام دادم اما باز هم اطلاعات نمایش داده نمیشوند راه حل مشکلم چیست؟ با تشکر فراوان |
|||
|
۱۸-خرداد-۱۳۹۰, ۰۸:۰۰ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام در مورد اتصال Fast Report به بانک اکسس هیچ مشکلی وجود نداره. در حقیقت نوع بانک فرقی برای Fast Report نداره و شما کافیه که بانک اکسس خودتون رو به جداول برنامه متصل کنید در مورد مشکل با Save و open نمیدونم مشکل از کجاست اما اگر بتونید سورس پروژه رو برام ایمیل کنید یا اینجا قرار بدید ممکنه بتونم بهتون کمک کنم. در ضمن این که شما زیاد سوال میپرسید من خیلی هم خوشحال میشم و هیچ منتی هم نیست، اما اگر میبینید که دیر جواب میدم به این خاطره که باید جواب اشکالات همه رو در انجمن خودم تنها بدم و هیچ کمکی ندارم. موفق باشید. دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۲۰-خرداد-۱۳۹۰, ۰۶:۴۱ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
باسلام.بنده متوجه نشدم که چی را برایتان بفرستم.درضمن از راه حل مشکلم که گفتید هم سردر نمیارمو .بیزحمت مرحله به مرحله توضیح بدید.آخه نه fast report و نه اکسس خیلی بلدم |
|||
|
۲۱-خرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۰۵ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام خدمتتون عرض کردم که در مورد مشکلتون با غیر فعال بودن Save و Open نمیتونم کمکی بکنم مگر اینکه پروژه شما رو ببینم اون وقت ان شاءالله میتونم کمکتون کنم. برای اینکه من بتونم پروژه شما رو ببینم لازمه که فایلهای سورس پروژه شما رو داشته باشم. البته مطمئناً شما میدونید به چه فایلهایی در پروژه میگن فایل سورس ولی برای اونهایی که نمیدونن میگم که فایلهای سورس عبارتند ازکلیه فایلهایی که در شاخه ذخیره سازی پروژه وجود دارند و دارای پسوند های (dpr , pas , dfm , res , dprj) هستند و شما اگر مایل بودید باید همه رو برای من بفرستید (البته من در صورتی میتونم بازشون کنم که شما از کامپوننت خاصی استفاده نکرده باشید) اما برای مشکل دومتون اتصال اکسس به Fast Report شما باید ابتدا بانک خودتون رو توی اکسس ایجاد کنید که این بانک خود حاوی چندین جدول و کوئری میباشد با فرض اینکه بانک خودتون رو ایجاد کردید برای اتصال به گزارش ساز Fast Report باید ابتدا بانک رو به برنامه خودتون متصل کنید برای این منظور مراحل زیر رو یکی یکی انجام دهید: اتصال بانک اکسس (2003) به دلفی 1- ابتدا یک ADOConnection را از تب dbgo به برنامه خود بیفزایید نکته : در اینجا فرض میکنیم که شما از نسخه جدید دلفی استفاده میکنید ، ولی از نسخه دلفی 7 به قبل اسامی تب ها ممکن است متفاوت باشد) 2- روی ADOConnection دوبار کلیک کرده و در پنجره باز شده گزینه Use Connectio String را انتخاب کنید و دکمه Build را بزنید 3- در پنجره جدید از تب Provider گزینه Microsoft Jet 4.0 OLE DB Provider را انتهخاب نمایید و دکمه Next را بزنید 4- پس از زدن دکمه Next در قسمت 3 تب Connection باز میشود که در این قسمت باید با زدن دکمه 5- به طور معمول نیازی به تنظیم گزینه های زیر نداریم (مگر در موارد خاص) و در این مرحله دکمه Text Connection را میزنم و در صورتیکه پیغام موفقیت آمیز بودن ارتباط داده شد آنوقت دکمه Ok را میزنیم تا ارتباط ما ذخیره شود. 6- با زدن دکمه Ok در مرحله 5 پنجره مرحله 2 را دوباره میبینیم و اینجا نیز دکمه OK را انتخاب میکنیم 7- در پنجره Properties خاصیت LoginPrompt را برای شی ADOConnection روی False تنظیم میکنیم و خاصیت Connected آنرا روی True تنظیم میکنیم خوب تا اینجا ارتباط بین دلفی و بانک اکسس(2003) برقرار شده حالا برای ادامه کار یک ADOTable را از همان تب dbgo به برنامه اضافه میکنیم و خاصیت های مربوطه را به ترتیب زیر برای ADOTable تنظیم میکنیم: Connection=ADOConnection1 TableName=نامی که در اکسس برای جداول خود انتخاب کردیم (برای هر جدول باید یک ADOTable قرار میدهیم) Active=True حالا که جدول رو به Connection و Connection رو به دلفی ارتباط دادیم باید عناصر برنامه رو به جدول ارتباط بدیم برای ارتباط سایر عناصر با جدول باید یک شی DataSource رو ( از تب DataAcsee) به برنامه اضافه کنیم و سپس خصوصیت Dataset اونو به ADOTable1 تغییر بدیم حالا میتونید سایر عناصر بانک اطلاعاتی رو (مثلاً DBGrid) به برنامه اضافه کنید و اونارو با DataSource مرتبط کنید خوب اینم از ازتباط اکسس و دلفی حالا میمونه ارتباط Fast Report و دلفی برای این منظور مراحل زیر را انجام دهید: 1- یک شیء frxReport را از تب Fast Report 4.x به برنامه اضافه کنید 2- یک شیء frxDBDataset را به برنامه اضافه کنید (از همان تب) 3- از طریق خاصیت DataSet مربوط به شیء frxDBDataset به جدول خود در برنامه دلفی متصل بشید 4- روی شیء frxReport دوبار کلیک کنید تا وارد محیط برنامه گزارش ساز شوید 5- از منوی File گزینه New Report را انتخاب کنید 6- از منوی Report گزینه Data را انتخاب کنید و تیک مربوط به گزینه frxBDDataset را بزنید 7- شروع به طراحی گزارش میکنید و آنرا ذخیره میکنید و الباقی داستان خوب امیدوارم که مفید بوده باشه اما این مطالبی که من گفتم خیلی خلاصه بود و فقط برای آشنایی بکار میرفت انشاء الله بیشترش رو خودتون با کمی مطالعه ، تمرین و تحقیق پیدا میکنید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۲۳-خرداد-۱۳۹۰, ۰۵:۱۸ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
باسلام و تشکر فراوان.من اینکاررو کردم و خداراشکر خیلی مشکلاتم حل شد اما در پسش نمایش نمیدانم چرا قسمت master نشان داده نمیشه سورس پروژه را چه طور براتون لینک کنم؟ |
|||
|
۲۳-خرداد-۱۳۹۰, ۰۷:۰۶ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام من الان فعلاً درگیر امتحانات پایان ترم هستم ولی اگر عجله ای ندارید میتونید پروژه رو به ایمیل من بفرستید منم اگر از نظر شما ایرادی نداشته باشه و بتونم اصلاح شدش رو اینجا قرار میدم ایمیل من : Saberi.Hossein@GMail.Com دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۲۳-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۱۳ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام.ممنون.الان براتون ایمیل کردم.فقط اگه میشه در اسرع وقت جوابم بدید.آخه خیلی دیگه وقت ندارم و هنوز خیلی دیگه کار دارم |
|||
|
۲۴-خرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۱۴ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اشکالات مربوط به گزارش سازی شما مربوط میشد به اینکه : 1- جدول بانک اطلاعاتی شما خالی بود (آخه Fast Report بدبخت باید از کجا اطلاعات باید بیاره که داخل گزارش به شما نشون بده)
2- عرض باند Master Data شما زیاد بود (0.5 کافیه) عرض این قسمت باید به اندازه عرض یک سطر باشد و محتویات آن به تعداد سطرهای جدول تکرار میشود
3- بهتر بود یک باند عنوان اضافه میکردید و عناوین ستون ها رو در اون مینوشتید
دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
|