زمان کنونی: ۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۰۴:۰۶ عصر درود کاربر مهمان (ورودثبت نام)

ورژن جدید فرهنگ لغت تخصصی انگلیسی به فارسی حسابداری بابیلون

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:

۳۰-مرداد-۱۳۸۹, ۰۴:۴۵ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-شهریور-۱۳۸۹ ۰۸:۲۲ عصر، توسط حسین صابری.)
ارسال: #1
سلام خدمت همه دوستان عزیز
یه خبر خوب برای همه حسابداران عزیز
ورژن (3) فرهنگ لغت تخصصی حسابداری تحت بابیلون رو آماده کردم و برای دانلود دوستان قرار دادم
این فرهنگ لغت شامل تقریباً 6500 کلمه و ترکیب و حدود 500 مشتق میشه که میشه گفت در کل 7000 لغت تخصصی حسابداری رو شامل میشه.
این فرهنگ لغت باید روی برنامه معروف بابیلون نصب بشه تا قابل استفاده باشه ، نرم افزار بابیلون رو که قویترین دیکشنری کامپیوتری دنیا هست رو میتونید از اینترنت براحتی دانلود کنید.
Babylon version 8
پس از نصب بابیلون برای نصب این فرهنگ لغت فقط کافیه روی فایلی که دانلود میکنید و پسوند bgl داره دوبار کلیک کنید.
این فرهنگ بیشتر بدرد کسانی میخوره که میخوان کتابها و مقالات تخصصی حسابداری رو ترجمه کنند . با این نرم افزار (بابیلون) معنی لغت با کلیک روی اون باز میشه و دیگه نیازی به تایپ لغت در دیکشنری نیست.
البته بخش نسبتاً زیادی از کلمات و معانی رو از افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند
لطفاً با قشردن لینک زیر در تالانت ثبت نام نمایید .
ثبت نام
و با اجازه خودشون برداشتم که جا داره از مسئولین این سایت بخاطر جمع آوری این لغات و معانی خوب تشکر کنم.
البته هنوز سعی در کاملتر کردن فرهنگ دارم و در صورتیکه بتونم 1000 کلمه و ترکیب جدید بهش اضافه کنم ورژن 4 اون رو هم آماده دانلود میکنم
در ضمن از دوستان عزیز هم خواهش میکنم برای بالا بردن لغات این فرهنگ تخصصی اگر به لغات و معانی جدید دسترسی دارند در قالب فایل اکسل برای من ایمیل کنند تا بتونم لغات رو با اسم خودشون در فرهنگ قرار بدم.

من این فرهنگ رو برای دانلود عموم به سایت بابیلون دادم و منتظر جوا اونها هستم و به محض جواب مساعد برای دانلود عموم قرار میدم.
البته نگران نباشید اگر جواب نامساعد بدن یا اصلاً جواب ندم من باز هم فرهنگ لغت رو برای دانلود توی همین سایت قرار میدم Wink ولی احتمالاً با لینک غیر مستقیم.
منتظز پست بعدی توی همین قسمت باشید.

دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند
دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد
حافظ
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکر شده توسط :  sahar , سلام
۱۱-شهریور-۱۳۸۹, ۰۸:۲۷ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-شهریور-۱۳۸۹ ۰۱:۲۹ عصر، توسط حسین صابری.)
ارسال: #2
RE: ورژن جدید فرهنگ لغت تخصصی انگلیسی به فارسی حسابداری بابیلون
سلام خدمت دوستان
چون جواب از سایت بابیلون نگرفتم بنابراین خودم دیکشنری رو با لینک مستقیم براتون اینجا قرار میدم

پسورد : Talant.ir
بازم خواهشم میکنم اگر لغات جدیدی دارید که توی دیکشنری نیست برای من ایمیل کنید که به دیکشنری اضافه کنم

فایل (های) پیوست شده
.zip  Professional Accounting 3.zip (اندازه: 231.46 KB / تعداد دفعات دانلود: 234)

دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند
دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد
حافظ
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
تشکر شده توسط :  haj3an , سلام
۶-فروردین-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲ صبح
ارسال: #3
RE: ورژن جدید فرهنگ لغت تخصصی انگلیسی به فارسی حسابداری بابیلون
عالی بود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر