|
پروژه فاکتور فروش با اکسل 2007
|
|
۲۰-اسفند-۱۳۸۸, ۰۲:۵۹ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-فروردین-۱۳۸۹ ۰۸:۱۷ عصر، توسط حسین صابری.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان
در این قسمت قصد دارم تولید یک فاکتور فروش کامل رو با اکسل 2007 توضیح بدم. برای دوستانی که قصد دارند این پروژه رو ایجاد کنند ابتدا فاکتور فروش رو طراحی کرده و سپس قفل شده اون رو برای دانلود قرار میدم. شما سعی کنید برنامه ای شبیه فاکتوری که من طراحی کردم ایجاد کنید و هر جا به مشکل برخورد کردید همینجا مطرح کنید تا من یا دوستان دیگه راهنماییتون کنیم. اینم افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند لطفاً با قشردن لینک زیر در تالانت ثبت نام نمایید . ثبت نام برای دانلود. پسورد : Talant.ir موفق باشید. دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
| تشکر شده توسط : Jassad , runmohsen |
|
۲۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۳۳ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: پروژه فاکتور فروش با اکسل 2007
سلام
در پست قبلی لینک رو اصلاح کردم چون چند تابع بود که باید به صورت دستی به اکسل اضافه میشد و توی پروژه قبلی نذاشته بودم. البته تا یادم نرفته بگم که این فاکتور یک پروژه تجاری بوده و برای راحتی مقدار زیادی از قابلیتهای اون رو حذف کردم ( که شامل تمام کدهایی میشه که با VBA براش نوشته بودم) بنا بر این اگر بعضی از قسمتها رو یادم رفته که پاک کنم شما به بزرگی خودتون ببخشید و نادیده بگیرید. نکته : برای نصب توابع مورد نیاز ( Add-In ها ) روی فایل Setup کلیک کنید و بقیه اش هم که ساده است. موفق باشید. دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
| تشکر شده توسط : runmohsen |
|
۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۰۳:۱۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-فروردین-۱۳۸۹ ۰۴:۲۵ عصر، توسط حسین صابری.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
فاکتور سایت فرساران
با سلام خدمت خوانندگان
یکی از دانشجویان فاکتوری بهم داد که ساخت افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند لطفاً با قشردن لینک زیر در تالانت ثبت نام نمایید . ثبت نام بود. بنده با کمی تلاش تونستم پسورد های برنامه رو بردارم . و بعد از کسب اجازه از افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند لطفاً با قشردن لینک زیر در تالانت ثبت نام نمایید . ثبت نام لینک دانلود رو برای شما قرار دادم. توی این پروژه علاوه بر ظاهر زیبا و استفاده از Add-in مناسب از VBA هم برای کد نویسی زیاد استفاده شده. به کسانی که میخوان اکسل رو به طور پیشرفته یاد بگیرن توصیه میکنم حتماً برنامه هایی شبیه فاکتور افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند لطفاً با قشردن لینک زیر در تالانت ثبت نام نمایید . ثبت نام رو بررسی کنند. دوستان بعد از بررسی و تمرین کافی اگر هنوز مشکلی داشتند میتونند همینجا بپرسند تا جواب بدم افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند لطفاً با قشردن لینک زیر در تالانت ثبت نام نمایید . ثبت نام دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۲۴-خرداد-۱۳۸۹, ۰۹:۲۵ عصر
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
رمز عبور را مي خواهم
|
|||
|
۲۵-خرداد-۱۳۸۹, ۰۳:۰۲ عصر
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اگر با دقت داخل فایل فشرده رو نگاه میکردید رمز عبور رو می دیدید
password: Talant.ir دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۲۹-مهر-۱۳۸۹, ۰۱:۴۶ عصر
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
RE:
linke download kharabe
Farsaran-Invoice.zip |
|||
|
۳۰-مهر-۱۳۸۹, ۰۱:۰۷ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-مهر-۱۳۸۹ ۰۱:۱۲ عصر، توسط حسین صابری.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایند ولی مستقیم نیست وقتی وارد شدید روی Download کلیک کنید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۱۸-دی-۱۳۸۹, ۰۴:۱۲ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-دی-۱۳۸۹ ۰۷:۴۱ عصر، توسط amirkashani.)
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
RE:
من آشنایه خاصی با این برنامه ندارم میشه یه راهنمایی بکنی که چطور میشه از این برنامه استفاده کرد ممنون مخصوصا اون برنامه فرسازان
(۲۰-اسفند-۱۳۸۸ ۰۲:۵۹ صبح)Hossein نوشته شده توسط: افراد میهمان نمیتوانند لینکها را مشاهده نمایندمن با این برنامه فرساران مشکلی دارم در سطر اول فاکتور محاسبات عددی درست انجام میشود اما در سطر های بعدی در عمل جمع برنامه دچار اشکال است لطفا مرا راهنمایی کنید تا مشکل را مرتفع سازم با تشکر از حسین آقای گل |
|||
| تشکر شده توسط : pciweb |
|
۲۱-دی-۱۳۸۹, ۰۷:۴۶ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
RE:
واقعا کسی پیدا نمیشه جواب منو بده آخه بد گیر کردم یه مشکل دیگه هم این برنامه داره بیشتر از 4 قلم جنسو ثبت نمیکنه
|
|||
|
۲۳-دی-۱۳۸۹, ۰۶:۵۲ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت امیر کاشانی عزیز: اولاً این فاکتور کار فرساران نیست کار خودمه ثانیاً من دوباره دانلود کردم و امتحانش کردم ، مشکلی نداشت لطفاً دقیقاً توضیح بدین که مشکل چیه تا بتونم کمکتون کنم دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
| تشکر شده توسط : runmohsen |
|
|