|
media player
|
|
۲۲-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۲۲ صبح
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
media player
باسلام و سپاس از زحماتتون.من در فرم اولم مدیا پلیر گذاشتم و آهنگی رو به آن ربط دادم حالا میخوام این آهنگ رو تا زمانی که برنامه داره اجرا میشه پخش کنه.یعنی زمانی که آهنگ تموم شد متوقف نشه یا همان آهنگ یا آهنگ دیگری رو پخش کنه.لطفا منو راهنمایی کنین.آیا میشه از لیست باکس استفاده کرد؟اگه آره چه جوری؟آخه سعی کردم اما درست نمیشه |
|||
|
۲۶-شهریور-۱۳۹۰, ۰۱:۰۰ صبح
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: media player
سلام من تا حالا زیاد با مدیا پلیر کار نکردم ولی برای مشکل شما یه ایده ای دارم که فکر میکنم به دردتون بخوره شما میتونید یک شی Timer رو در فرم خودتون قرار بدین و زمانش رو برابر با زمان موسیقیتون قرار بدین سپس روی Timer دابل کلیک کنید و کد مربوط به شروع موسیقی رو بنویسید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۲۸-شهریور-۱۳۹۰, ۰۹:۰۵ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
RE:
media player
سلام.میشه یه کم واضح تر بگید.راستش اینکه فرمودید زمان تایمر رو با زمان موسیقی برابر قرار بدم رو نمیفهمم چه جوریه؟باسپاس فراوان
|
|||
|
۳۰-شهریور-۱۳۹۰, ۱۰:۴۸ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: media player
هر تایمر یک خصوصیت به اسم interval داره که بر حسب میلی ثانیه است و یک رویداد به اسم OnTimer معنیش اینه که اگر شما interval رو برابر با 3000 قرار بدین معنیش اینه که هر 3 ثانیه کدی که در رویداد OnTimer نوشتید اجرا میشه حالا اگر شما زمان موسیقیتون رو به خاصیت Interval بدین و کد لازم برای اجرای اونو توی همون رویداد OnTimer بذارید فکر میکنم مشکلتون حل بشه موفق باشید دیگران قرعه قسمت همه بر عیش زدند دل غم دیده ما بود که هم بر غم زد حافظ |
|||
|
۳۰-شهریور-۱۳۹۰, ۱۱:۳۵ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE:
media player
با سلام و تشکر فراوان.خیلی خیلی ممنونم.واقعا که شما شاهکار میکنید.بازم ممنون.مشکلم حل شد
|
|||
|
|